Значи свети ми на чек панела диодът, който е за проблем със стоп светлините. Те си работят перфектно. Светлината светва само когато педалът не е натиснат. Като натисна спирачките, диодът угасва. Какъв му е проблема на тоз чек панел според вас? Благодаря ви предварително за съветите.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с индикацията за стоп светлините.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Vesko84 Покажи съобщениеЗначи свети ми на чек панела диодът, който е за проблем със стоп светлините. Те си работят перфектно. Светлината светва само когато педалът не е натиснат. Като натисна спирачките, диодът угасва. Какъв му е проблема на тоз чек панел според вас? Благодаря ви предварително за съветите.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
-
И на моята ланча беше така....водих я на доктор, някой беше вързал нещо(пр аларма) към цялата система на чека и е*аваше стоп индикациите...оправиха го...сега, след 3-4 месеца почна пак да прави така...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Не съм правил абсолщтно нищо по колата преди да започне да свети. Може да е нещо от влагата и студа, знам ли. Може и да е от тази машинка, но тя си цъка като натисна педала. Бял кахър, това да са ни грижитеКато почне да свети и когато педалът е натиснат, тогава ще му мисля. Весели празници.
2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
sigpic
Comment
-
Тя си цъка ама вътре има една пластина която затваря веригата която следи за прекъсвания или късо в ел. системата на стоп светлините. И като се размеси или нагори почва да лъже чек панела че нещо не е в ред и диода почва да свети. Като вземеш една нова откачаш само клемата с кабелите от старата, завърташ старата на 90 градуса и тя излиза. после на нейно място слагаш новата. 12 лева и 20 секунди както казах по-гореAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Щом не е скъпо и не е трудно ще го направя. Не знам дали има връзка, но горе-долу откакто това се получава чувам странен шум от панела с скоростомера, когато колата е на контакт и докато работи. Не мога да го опиша добре, но мисля, че е нещо от тоци и прилича на малко шумно електромоторче. Малко ме дразни, макар че едвам се чува. Дано и това да изчезне.2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Vesko84 Покажи съобщениеЩом не е скъпо и не е трудно ще го направя. Не знам дали има връзка, но горе-долу откакто това се получава чувам странен шум от панела с скоростомера, когато колата е на контакт и докато работи. Не мога да го опиша добре, но мисля, че е нещо от тоци и прилича на малко шумно електромоторче. Малко ме дразни, макар че едвам се чува. Дано и това да изчезне.Но незнам кое точно го създава този звук...
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениетова е някакъв мотор в таблото ...166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеДа не би да е от датчика за вътрешна температура. На него има закачено едно "вентилаторче" да вкарва въздух от купето. Работи постоянно (така мисля) и може да е станало по-шумно.
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеха наистина ли има вентилатор там?166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
Comment